Menu

DR Ultra Nyt på besøg i Gylling eSport

image Sejer, Malthe og Nikolaj foran DR Ultra Nyt bilen
Peter "MeetThePete" Larsen
16. september 2024 kl. 18:40
I dag har det været en rigtig spændende dag i Gylling eSport

Vi har nemlig haft besøg af DR Ultra Nyt og de tre seje gamere: Sejer, Malthe og Nikolaj. Her fik drengene mulighed for, at fortælle om deres oplevelser med især Fortnite, V-Bucks og det at bruge penge på skins.

I sidste uge kom det nemlig frem, at Forbrugerrådet Tænk, har anmeldt ikke mindre end 17 populære spil for, at manipulere børn med virtuel valuta, herunder Fortnite, Minecraft og Pokémon Go, der alle er anmeldt for bl.a. at sløre prisen på køb i spillet ved at opgive pris i virtuelle valutaer og gøre det svært at regne ud, hvad den faktiske pris er i kroner og øre.

Læs hele artiklen her: Forbrugerrådet Tænk anmelder populære spil for at manipulere børn med virtuel valuta

Mange tak til Sejer, Malthe, Nikolaj og ikke mindst DR Ultra Nyt, for at sætte fokus på dette og vi glæder os til, at se det færdige resultat, i ugens løb - det var en super oplevlse, at have jer på besøg.

I Gylling eSport opfordrer vi ikke vores medlemmer til køb af virtuelle items (skins), men vi synes, at det er vigtigt, at tage dialogen, med vores medlemmer og deres forældre, omkring disse og at de ikke gør en bedre til spillet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gylling eSport er en del af Gylling Sport og Idræt og efterlever værdierne i vores hovedforening. Vi samarbejder med DGI Esport, Esport Danmark, DIF, har skrevet under på det etiske kodeks for esport i Danmark og arbejder generelt ud fra, at bredden skaber eliten. Gylling eSport har eksisteret siden efteråret 2017.

Larsen & Jakobsen

Nordea-fonden

Nykredits Fond

Familien Hede Nielsens Fond

AURA

Danmarks Idrætsforbund

Sparekassen Danmark

Shark Gaming

Brugsen Gylling